Vanliga Frågor och Svar.

 

Här kommer lite nyttig info om saker som man kanske undrar innan man ska komma och bli fotograferad. Här hittar ni svar på saker som gäller både om du själv ska bli fotograferad eller om du kommer med ditt lite större barn eller ditt lilla barn! Kanske finns det fler funderingar som jag inte tagit upp här, hör då bara av dig så svarar jag på det du vill veta!

Vad ska vi ha på oss?

Såklart ska ni ha kläder som ni känner er bekväma och kanske lite fina i samtidigt. Ljusa färger samt att ni matchar er som par eller att barnens matchar varandra. Undvik gärna småmönstrat/smårandigt samt stora märken och tryck på kläderna. med detta i åtanke så blir bilderna mer harmoniska och vilsamma för ögat att titta på utan starka kontraster.

Behöver vi förbereda oss/ta med något vid fotograferingen?

Jag bokar i största möjliga mån in fotograferingar mellan klockan 9-14 då det är störst möjlighet att de mindre barnen är mätta och (förhoppningsvis) och inte alltför trötta. Tag gärna med lite mutor i form av nån liten godbit (ni vet bäst själv vad som funkar för ert barn) Ett klädombyte kan vara bra att ha med och ett favoritmjukisdjur eller annan favoritsak. Vid nyfödd fotografering har jag alla tillbehör såsom filtar, mössor, byxor, dressar och hårband i studion

Hur länge fotograferar vi?

Vi fotograferar max i en timme, eller så länge barnen orkar hålla koncentrationen vilken kan variera beroende på ålder. Vid nyföddfotografering beräknar jag mellan 1,5-3 timmar inräknat klädbyten, blöjbyten och matning(ar)

Vart ska vi vara?

Ni bestämmer utifrån det som passar er. UTOMHUS – ses vi på en härlig plats i omgivningarna runt Malmö/Åkarp/Lomma/ Jag fotograferar både fint uppställda vuxna och barn men mest och gärna ögonblick i ert liv såsom livet är på riktigt. I STUDION – Ni kommer till min studio som för tillfället finns hemma i min villa utanför Åkarp. Jag har en fullt utrustad studio där hela familjen får plats med soffa för er som väntar och plats för barnen att röra sig på.

Om vi vaknar på morgonen med feber och alla kräker då?

Då ringer eller messar ni mig och vi bokar om till annan dag/tid.

Det regnar och är typiskt svenskt väder när vi bokat utomhusfotografering, vad gör vi?

Ni stannar hemma och myser och vi bokar in en ny tid/dag! Såklart är en ombokning kostnadsfri.

Hur betalar vi?

Ni betalar alltid er fotograferingsavgiften vid bokningstillfället (ej återbetalningsbar) Resekostnad tillkommer om vi ses utomhus. Fotokopior, tavlor och digitalkopior beställs separat och betalas efter beställning. Detta betalas via faktura på 14 dagar. (Läs mer om produkter under fliken priser